نمای ساختمان دو طبقه تراس دار، از روند طراحی تا تصاویر نمونه

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱۲ دقیقه تاریخ نگارش: ۸ مهر ۱۴۰۲ - ۱۷:۴۴
تعداد رای‌دهندگان:
۰
۰

برای آگاهی از انواع نمای ساختمان دو طبقه تراس دار و مشاهده عکس های متنوع و ایده های گوناگون نمای ساختمان دو طبقه تراس دار همراه ما باشید.

قوانین اجرای ویلاها و ساختمان‌های دو طبقه در برخی شهرها ایجاب می‌کند تا در خصوص نمای ساختمان دو طبقه تراس دار اطلاعات بیشتری کسب کنید. در این سازه‌ها استایلی شبیه به ساختمان‌های ویلایی را مشاهده می‌کنید. چرا که خط آسمان در ساختمان دو طبقه به خوبی دیده می‌شود. شما می‌توانید به بهترین شکل ممکن برای داشتن چنین نمایی ایده پردازی کنید. اما درک اصولی چگونگی طراحی نمای ساختمان دو طبقه تراس دار به شما کمک می‌کند تا عملکرد و دیدگاره بهتری داشته باشید. در این بخش ماجرا تلاش می‌کنیم تا اطلاعاتی در خصوص نحوه طراحی نمای ساختمان دو طبقه تراس دار، ریزه کاری‌های طراحی نمای ساختمان دو طبقه تراس دار و موارد این‌چنینی را بررسی کنیم.

اگر ذهن‌تان درگیر چگونگی طراحی نمای ساختمان دو طبقه تراس دار و اجرای آن است، تا پایان همراه این مقاله از بساز و بچین باشید.

 

نمای ساختمان دو طبقه تراس دار

نمای ساختمان دو طبقه تراس دار کلاسیک

برای ساختمان دو طبقه تراس دار، ابتدا باید نیازها و محدودیت‌ها را تعیین کنید. با نوشتن این جزییات متناسب با شرایط، بودجه و قوانین، می‌توانید آگاهی کافی از پروژه در طول اجرا به دست آورید. پس از آن باید از افراد متخصص در طراحی نما کمک بگیرید و  مراحل طراحی و اجرا را دقیق و حرفه‌ای برنامه‌ریزی کنید. این پروسه شامل تحقیق در خصوص انواع معماری مورد علاقه، انتخاب سبک معماری، طراحی نما با توجه به جزئیاتی مانند پنجره‌ها، درب‌ها و انتخاب مصالح ساختمانی متناسب با سبک معماری نما، و نظارت دقیق بر فرآیند اجرا است. یادتان باشد که تراس‌ها در ناحیه نمای سازه باید به شکلی طراحی و پیاده سازی شوند که زیبایی افزوده‌ای را به همراه داشته باشند. به این ترتیب شانس بالایی دارید تا از طریق همین طراحی ساده و کاربردی، جلوه خاصی در نما ایجاد کنید و از آن لذت ببرید.

پیشنهاد مطالعه: بهترین رنگ سرامیک برای نمای ساختمان، ظاهر ساختمون رو جذاب کن!

 

صفر تا صد طراحی و اجرا نمای ساختمان دو طبقه تراس دار

نمای ساختمان دو طبقه تراس دار ویلایی مدرن

برای طراحی نمای یک ساختمان دو طبقه با تراس، باید به پارامترهای مختلفی توجه داشته باشید. این مراحل به شما کمک می‌کند تاهوشمندانه در این مسیر گام بردارید ونتیجه مطلوبی را مشاهده کنید.

 

1. تحقیق و برنامه‌ریزی

نمای ساختمان دو طبقه تراس دار ییلاقی

برنامه ریزی اصل مهم شروع هر کاری است. شما باید پس از تصمیم گیری به طراحی نمای ساختمان دو طبقه تراس دارد، شروع به تحقیق در مورد سبک‌ها و انواع نماهای معماری کنید. این مرحله شامل مطالعه نماهای ساختمان‌های مشابه و مراجعه به سایت‌های معماری است. در مرحله بعدی، برنامه ‌ریزی کنید و نیازمندی‌های خود را مشخص کنید. معمولا اگر از افراد متخصص و حرفه ای در حوزه طراحی و اجرای نمای ساختمان کمک بگیرید، آن ها برای شما پرسشنامه هایی را تهیه می‌کنند که نیازهای واقعی‌تان را درج خواهید کرد. به این ترتیب نیاز سنجی دقیقی انجام می‌شود که شامل تعداد اتاق‌ها، ابعاد کلی ساختمان و نیاز به تراس‌ها و فضاهای باز است.

 

2. انتخاب سبک معماری

نمای ساختمان دو طبقه تراس دار کلاسیک

انتخاب سبک معماری برای نمای ساختمان دو طبقه تراس دار، به پارامترهای مختلفی بستگی دارد. در واقع شما باید با توجه به بودجه، معماری داخلی ساختمان، نوع علایق و سلیقه شخصی دست به انتخاب بزنید. انتخاب سبک معماری نمای ساختمان دو طبقه تراس دار در چند مدل بسیار رایج انجام می‌شود که با آن‌ها آشنا خواهید شد.

  1. مدرن: سبک معماری مدرن در نمای ساختمان، استایلی ساده، خطوطی صاف،  مصالح و متریال‌های مدرن و کاربردی را شامل می‌شود. این سبک با دیزاین ساده اما کاربردی تلاش می‌کند تا از شیشه، فلزات، و مصالح مدرن استفاده کند و استایلی ساده و شیک از ساختمان نمایش دهد.
  2. کلاسیک: سبک کلاسیک در نمای ساختمان یاد آور معماری‌های رم باستان است و حسی از زیبایی، اصالت و جذابیت فاخر را تداعی می‌کند. در این سبک از ستون‌ها، تزئینات زیبا، و جزئیات خاص استفاده می‌شود. ظاهر ساختمان‌هایی که نمای کلاسیک دارند، بسیار لوکس و جذاب به نظر می‌رسد.
  3. پایدار: اگر به طراحی پایدار مطابق با استانداردهای محیط زیستی علاقه دارید، این سبک طراحی‌ می‌تواند گزینه خوبی باشد. در این چارچوب، نمای ساختمان را بر اساس اصول معماری پایدار طراحی می‌کنند. طراحی کنید. در این سبک از مواد بازیافتی، سیستم‌های بهینه سازی انرژی و صفحات خورشیدی استفاده می‌شود.

پیشنهاد مطالعه: نمای ساختمان ویلایی سنتی، ویژگی‌های نمای ایرانی + نمونه‌های جدید

 

3. طراحی نمای ساختمان

نمای ساختمان دو طبقه تراس دار سنگی کلاسیک

نمای ساختمان دو طبقه تراس دار، باید توسط یک طراح حرفه‌ای و متخصص در زمینه معماری طراحی شود. به این ترتیب زیبایی بصری نمای سازه در کنار کاربرد تراس مدنظر قرار می‌گیرد. جالب است بدانید که طراحی مناسب نما با در نظر گرفتن جزئیات زیبایی و تعامل با محیط اطراف، ساختمان را به یک اثر هنری تبدیل می‌کند. همچنین، تراس به‌عنوان یک فضای باز می‌تواند برای استفاده‌های مختلفی مثل ایجاد فضای نشیمن جذاب، فضایی برای چیدمان گلدان‌های رنگارنگ یا کاشت گیاهان خوراکی مدنظر قرار گیرد. طراحی یک تراس مناسب و کاربردی با مدنظر قرار دادن زیبایی بصری آن در ناحیه نمای ساختمان، می‌تواند جلوه زیبایی برای ساختمان ایجاد کند.

 

4. انتخاب متریال و مصالح ساختمانی

نمای ساختمان دو طبقه تراس دار ایرانی با نمای سنگ

در طراحی نمای ساختمان دو طبقه با تراس، انتخاب متریال و مصالح ساختمانی  اهمیت بسیار زیادی دارد. شما باید با توجه به سبک طراحی نمای سازه، متریال‌هایی متناسب با آن انتخاب نمایید. در این خصوص لازم است شرایط اقلیمی را نیز مدنظر داشته باشید. نمای ساختمان های دو طبقه دارای تراس، می‌توانند با استفاده از مصالح مدرن و با کیفیتی مانند سنگ طبیعی، شیشه با کیفیت بالا و جزئیات زیبای دیگر طراحی شوند. تراس در بخش نمای ساختمان به عنوان یکی از اجزای مهم و اثرگذار در جذابیت بصری شناخته می‌شود. با کمک این تراس می‌توانید فضایی بی نظیر و شیک را تجربه کنید.  طراحی هوشمندانه با متریال‌های به روز، اجازه می‌دهد تا ساختاری مطلوب را مشاهده کنید.

 

5. پنجره‌ها و درب‌های نمای ساختمان دو طبقه تراس دار

نمای ساختمان دو طبقه تراس دار خاص و کلاسیک

انتخاب پنجره‌ها و درب‌های نمای ساختمان دو طبقه با تراس، تاثیر زیادی در طراحی و زیبایی نمای سازه دارند.  این عناصر نه تنها وظیفه ایجاد اتصال بین فضای داخلی و خارجی ساختمان را بر عهده دارند، بلکه تأثیر جلوه بصری و استفاده از فضا را نیز دارا هستند. پنجره‌ها از منظر طراحی و متریال می‌توانند از شیشه‌های بزرگ تا پنجره‌های سنتی با جزئیات چوبی متنوع باشند، که به نورپردازی و ایجاد دید زیبا به تراس و داخل ساختمان کمک می‌کنند. درب‌ها نیز باید مناسب با محیط باشند و امکان دسترسی را تسهیل کنند، مخصوصاً در مورد درب ورودی به تراس. در کل، طراحی درست و هماهنگی بین پنجره‌ها و درب‌ها با سبک کلی ساختمان، نه تنها جلب زیبایی و زیبایی به نمای خارجی می‌دهد بلکه راحتی و کارکردی در استفاده از تراس و فضای داخلی را فراهم می‌سازد.

 

6. نورپردازی نمای ساختمان دو طبقه تراس دار

نورپردازی نمای ساختمان دو طبقه تراس دار

نورپردازی نمای ساختمان به عنوان یکی از مهم ترین پارامترهای زیباسازی فضای بیرونی سازه شناخته می‌شود. شما می‌توانید جهت خلق جذابیت و امنیت در شب، نورپردازی نمای ساختمان را به شکلی حرفه‌ای توسط افراد متخصص انجام دهید.  با استفاده از نورپردازی مناسب، می‌توانید نقاط کلیدی و زیبای سازه نمایان کنید. معمولاً با توجه به سبک معماری انتخاب شده، پله‌ها، تراس‌ها، و نقاط ورودی و زیبایی متریال‌ها به وسیله نورپردازی برجسته می‌شود. نورپردازی نمای ساختمان می‌تواند با استفاده از المان‌های مختلفی مثل روشنایی‌های زمینی، پروژکتورها، آبنماها و نورهای مخمی در میان سنگ نمای ساختمان انجام شود. از مهمترین نکات در نورپردازی این است که نورها به تعادل و هماهنگی مناسبی در سراسر نما انتشار یابند تا زیبایی ساختمان به شکلی خیره کننده جلب توجه کند. به این ترتیب در عین زیبایی می‌توانید امنیت خوبی برای ساکنان ایجاد کنید.

بیشتر بخوانید: نورپردازی نمای ساختمان ویلایی، بدانید و بدرخشید!

 

7. طراحی تراس‌

نمای ساختمان دو طبقه تراس دار با دیزاین تراس

در طراحی نمای ساختمان دو طبقه تراس دار، باید در طراحی تراس اقدامات ویژه‌ای را لحاظ کنید. تراس در نمای ساختمان دو طبقه، اهمیت زیادی دارد و می‌تواند جذابیت بصری نما را نمایش دهد. این تراس می‌تواند با استفاده از مصالح مدرن یا کلاسیک، گیاهان و آبنماها برای تجربه طبیعت و استفاده از نور طبیعی در طراحی خودش را نشان دهد. بهره گیری از نرده‌های محافظ فلزی دکوراتیو نیز ایده جذابی برای این بخش از نمای سازه است. همچنین، انتخاب مبلمان و تجهیزات مناسب برای تراس، ایجاد فضایی راحت و شیک برای نشستن، نیمکت مطلوب و گل و گلدان می‌تواند یک زندگی پر آسایش را در کنار طبیعت برای افراد فراهم کند.

 

8. نظارت بر اجرای نمای ساختمان دو طبقه تراس دار

اجرای نمای ساختمان دو طبقه تراس دار

نظارت بر چگونگی اجرای نمای ساختمان دو طبقه تراس دار یک مرحله مهم در پروژه های ساختمانی است. چرا که این نظارت تضمین می‌کند که طراحی و اجرا به دقت و متناسب با استانداردها و مشخصات مورد نظر صورت گیرد. این نظارت شامل مشاهده و تایید مراحل مختلف اجرای نمای ساختمان، کنترل کیفیت و نوع مصالح و اجرای آن توسط عوامل اجرایی است. وظیفه بررسی تطابق با نقشه‌ها و مستندات طراحی، و پیگیری رفع اشکالات و نقص‌های احتمالی با ناظر و کارفرما است. همچنین، تعامل مستمر با پیمانکاران و تیم‌های اجرایی برای رفع مشکلات فنی و مدیریت زمان و بودجه نیز اهمیت ویژه‌ای دارد. تمام این جزییات موجب می‌شود تا بتوانید ریسک خطا را کاهش دهید.

 

عکس های نمای ساختمان دو طبقه تراس دار

با مشاهده انواع عکس از نمای ساختمان دو طبقه تراس دار، می‌توانید ایده‌ پردازی کنید. خلاقیت در این بخش ماجرا حرف اول را می‌زند. چرا که می‌توانید با مشاهده ادامه جزییات و کنارهم قرار گرفتن آن ها، یک ساختار بی نظیر را طراحی و اجرا نمایید.

 

عکس های نمای ساختمان دو طبقه تراس دار

طراحی نمای ساختمان دو طبقه تراس دار با نرده های فلزی ساده و استایل مدرن ویلایی همراه با مصالح ساختمانی ارزان قیمت چوب و بتن سفید رنگ

 

عکس های نمای ساختمان دو طبقه تراس دار جذاب

طراحی نمای ساختمان دو طبقه تراس دار همراه با متریال های ساده رنگی سفید و آبی

 

عکس های نمای ساختمان دو طبقه تراس دار کلاسیک

ساده ترین ایده طراحی نمای ساختمان تراس دار با استایل شیک و ارزان قیمت

 

عکس های نمای ساختمان دو طبقه تراس دار لاکچری

عکس نمای ساده دارای بالن در دو طبقه مختلف با جنس متریال سنگی بسیار زیبا

 

عکس های نمای ساختمان دو طبقه تراس دار خاص و شیک

بهترین ایده لاکچری طراحی نمای خاص با سنگ و تراس فلزی جذاب

 

عکس های نمای ساختمان دو طبقه تراس دار مدرن و جذاب

زیباترین و جدیدترین ایده نمای ساختمان دو طبقه همراه با تراس شیشه ای و نورپردازی بسیار چشم نواز

 

عکس های نمای ساختمان دو طبقه تراس دار

جذاب ترین ایده طراحی نمای مراکشی با استایل متفاوت و بالکن های شیک

 

عکس های نمای ساختمان دو طبقه تراس دار مدرن

طراحی یک نمای ساده دو طبقه با تراس ساده و نسبتا بزرگ همراه با نرده های ساده فلزی مناسب استایل مدرن

 

عکس های نمای ساختمان دو طبقه تراس دار جذاب

زیباترین ایده طراحی نمای ساختمان کلاسیک با نمای سنگی و تراس های مختلف در نواحی نما با استایلهای گوناگون

 

عکس های نمای ساختمان دو طبقه تراس دار مدرن و جذاب

جذاب ترین ایده نمای ساختمان دو طبقه ویلایی همراه با تراس بسیار بزرگ  شیشه ای در نمای ساختمان ویلایی

 

طراحی نمای گران قیمت

شیک ترین ایده برای نمای ساختمان ساده و مدرن همراه با چوب و متریال های مدرن و سنگ آنتیک

کلام آخر

داشتن نمای زیبا در سازه، نه تنها به جلوه بصری آن کمک می‌کند، بلکه می‌توانید با چنین ساختاری فضای بی نظیر و جذابی را تداعی کنید که ارزش افزوده خوبی برای ملک شما ایجاد می‌کند. همین جزییات کمک می‌کند تا بتوانید هوشمندانه در یک نمای زیبا، ایده‌های شخصی را پیاده سازی کنید.

شما چه ایده ای برای نمای ساختمان دو طبقه تراس دار دارید؟ حتما آن را برای ما بنویسید.

 

برچسب ها:
نما ساختمان
امتیاز دهید: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵
در حال گرفتن اطلاعات...
سفارش کالا و خدمات دکوراسیون
نظرات کاربران روی این مقاله