همه چیز درباره ساخت کمد دیواری در خانه

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱۰ دقیقه تاریخ نگارش: ۲۴ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۸:۰۵
تعداد رای‌دهندگان:
۲
۵

در این مقاله به معرفی همه چیز درباره ساخت کمد دیواری در خانه پرداخته‌ایم.

دکوراسیون خانه ها یکی از مواردی است که بیشتر خانم ها به آن توجه ویژه ای نشان می دهند، لازم به ذکر است که بگوییم دکوراسیون اتاق ها و نشیمن کاملا با هم متفاوت است و اجزایی که برای اتاق ها مورد استفاده قرار می گیرد درون نشیمن ها موجود نیست.

به عنوان مثال کمد دیواری یکی از مواردی است که به عنوان عضو اصلی تشکیل دهنده اتاق خواب یا محیط کار شناخته می شود.

کمد دیواری های مختلفی وجود دارد که از نظر کاربردی و عملکردی با هم تفاوت دارند. حتی کمد دیواری هایی که برای اتاق بزرگسالان و نوجوان ها و بچه ها ساخته می شود تفاوت های بسیاری با هم دارند. کمد دیواری را معمولا برای نگهداری از وسایل خاصی درون اتاق ها قرار می دهند، بنابراین با وجود این وسیله بسیار کاربردی دیگر خبری از بی نظمی درون اتاق ها وجود ندارد.

هنگام آموزش ساخت کمد دیواری مطالب زیادی وجود دارد که باید نهایت دقت را به آن ها داشته باشید، به عنوان مثال شما باید تفاوت بین کمد و کمد دیواری را بلد باشید، چرا که نحوه ساخت این دو باهم بسیار تفاوت دارد.

برای آگاهی بیشتر شما می توان گفت که کمد ها را معمولا با بدنه و کف و طاق می باشند که آن ها را با چوب یا ام دی اف خواهند ساخت، اما کمد دیواری معمولا از طاق و کف برخوردار نیست بلکه از خود دیوار برای طبقات آن استفاده می کنند.

چگونه کمد دیواری بسازیم ؟

 

طراحی کمد دیواری

 

جنس کمد دیواری

 جنس موادی که قرار است شما از آن برای بدنه کمد دیواری استفاده کنید با هم تفاوت دارد. به عنوان مثال می توان از جنس های گلاس، ام دی اف، لترون و ترکیب از لترون و ام دی اف استفاده کرد. در بحث آموزش ساخت کمد دیواری سامان چوب این نکته را به یاد داشته باشید که ام دی اف ها را با استفاده از خرده چوب هایی که در طبیعت به جای مانده است درست خواهند کرد، بنابراین از هزینه بسیار پایین تری نسبت به های گلاس برخوردار است.

 های گلاس را با مغز ام دی اف و یک روکش براق پلاستر می سازند. از ویژگی های کمد دیواری های های گلاس می توان شفاف بودن، براق بودن و مقاومت آن ها در برابر نم زدگی را نام برد.

 

فرایند ساخت کمد دیواری

برای ساخت کمد دیواری باید از افرادی کمک بگیرید که دارای مهارت خاصی باشند و بتوانند با توجه به اندازه و متراژ اتاق یک کمد دیواری مناسب را اجرا نمایند. کمد دیواری ها معمولا برای جای لباس و رخت و خواب ها ساخته می شوند، اما در بعضی از محیط های اداری هم از کمد دیواری استفاده می کنند.

در آموزش ساخت کمد دیواری در خانه باید یاد بگیرید که مراحل را به ترتیب و به درستی انجام دهید.  در این جا مراحل مختلفی پیش روی شما قرار دارد که در ادامه مطلب آن ها را برای شما شرح خواهیم داد.

 

آموزش ساخت کمد دیواری ریلی

 

انتخاب مدل و نوع کمد دیواری

از مراحل و فرایند ساخت کمد دیواری می توان به مدل های آن اشاره کرد، برای اینکه بتوانید کمد دیواری را به راحتی اجرا نمایید باید از مشتری بپرسید که قصد دارید برای انجام چه کاری کمد دیواری را استفاده نماید.

 

اندازه گرفتن محل اجرای کمد دیواری

همان طور که گفته شد کمد دیواری را معمولا درون اتاق ها به کار خواهند برد، اما گاهی اوقات پیش می آید که برای محیط کاری هم از آن ها استفاده می کنند. یا اینکه کمد دیواریی که درون اتاق کودکان قرار می گیرد با کمد دیواری که درون اتاق خواب بزرگسالان قرار دارد دارای اندازه های متفاوتی هستند.

اگر قرار باشد که یک دیوار اتاق را کاملا به کمد دیواری اختصاص دهید باید اندازه های آن را از کف تا سقف دیوار بررسی نمایید. گاهی اوقات ممکن است فرورفتگی ها و گوشه های پرتی درون اتاق وجود داشته باشد که در این صورت می توانید از این فرو رفتگی ها برای ایجاد کمد دیواری استفاده نمایید. 

حتی گاهی اوقات ممکن است به کانال های کولر برخورد کنید  که در این صورت باید این اندازه ها را به خوبی یادداشت نمایید و هنگام اجرای کمد دیواری بتوانید عملکرد مناسبی را نشان دهید.

 

خرید مصالح مورد نیاز

خرید مصالحی که در حین کار به آن ها نیاز خواهید داشت که شامل چوب مورد نظر می شود از دیگر مراحلی است ک باید به آن نهایت دقت را داشته باشید، با توجه به آموزش ساخت کمد دیواری حرفه ای شما می توانید بهترین نوع چوب را برای کار خود انتخاب کنید و با توجه به هزینه ای که قرار است مشتری پرداخت نماید کار را برای وی به اجرا در آورید.

 

طراحی کمد دیواری با توجه به خواست مشتری

 طراحی از دیگر مراحل مهم اجرای کمد های دیواری می باشد که شما باید بتوانید قفسه های داخل کمد و کشوهای مورد نیاز و درب آن را به خوبی طراحی نمایید. این طرح ها را می توانید بر روی کاغذ بکشید  و در اختیار مشتری قرار دهید، در صورتی که از کار رضایت داشته باشند می توانید کار خود را شروع کنید. برش قطعات، اتصال قطعه های برش خورده و رنگ آمیزی از دیگر مراحلی است که باید برای به پایان رساندن کار خود انجام دهید. با توجه به یادگیری ساخت کمد دیواری به راحتی قادر خواهید بود که یک کمد دیواری شیک و مناسب را برای مشتری آماده نمایید.

 

آموزش ساخت کمد دیواری در خانه

 

اصول ساخت کمد دیواری مناسب

کمد دیواری که قرار است برای درون یک اتاق خواب ساخته شود باید از ویژگی های مناسبی برخوردار باشد، چراکه نحوه ساخت آن با توجه به جنس و نوع کاربردی که دارد متفاوت می باشد. یکی از ویژگی هایی که یک کمد دیواری باید داشته باشد کیفیت آن می باشد.

 شما در آموزش ساخت کمد دیواری samanchoob  باید به این نکته توجه داشته باشید که برای ساخت کمدهای دیواری بیشتر از چوب استفاده می شود، حتی امروزه ام دی اف هم برای ساخت این کمد ها مورد استفاده قرار می گیرد.

از دیگر مواردی که باید به آن دقت داشته فضاها خالی کمد دیواری می باشد. به عنوان مثال ممکن است شما در اتاق خواب خود به کمد دیواریی احتیاج داشته باشید، که از فضاهای زیادی برخودرار باشد، اما کمد دیواری که درون یک محیط اداری قرار می گیرد مطمعنن به جای بسیار کمتری نیازمند می باشد.

تعیین فضاهای مورد نیاز و ارتفاع آن برای ساخت می تواند از پرت شدن فضاهای خالی جلوگیری نماید. همچنین بسیاری از افراد ممکن است هنگام انتخاب کمد دیواری دچار سرگردانی شوند که چه مدل کمدی را باید سفارش دهند.

امنیت کمد دیواری از دیگر موضوعات مهمی به شمار می رود که شما در حین ساخت باید آن را  مد نظر قرار دهید. بسیاری از کمد دیواری ها بدون اینکه قفلی داشته باشند ساخته می شوند، اما شما می توانید یک کشو را برای نگهداری از وسایلی که مهم هستند ایجاد نمایید و برای آن قفل مناسبی را نصب نمایید.

 

مرحله های ساخت کمد دیواری

ساخت یک کمد دیواری برای اتاق خواب می تواند در آپارتمان های نقلی بسیار کاربردی باشد. مراحل مختلفی وجود دارند که هنگام اجرای یک کمد دیواری باید آن ها را به انجام برسانید. در ادامه مطالب شما را با این فرایند آشنا خواهیم کرد.

انتخاب مدل: از مراحل اولیه برای ساخت یک کمد دیواری انتخاب مدل آن می باشد، برای اینکه بتوانید کمد مورد نظر را بسازید باید بدانید که برای چه کاریی قرار است مورد استفاده قرا گیرد، به عنوان کمد دیواری که برای جای رخت خواب ساخته می شود با کمد جای لباس تفاوت زیادی دارد.

1- اندازی گیری کمد دیواری: دومین مرحله، تعیین یک دیوار و اندازه های مورد نظر آن می باشد. در بسیاری از خانه ها ممکن است فرورفتگی هایی وجود داشته باشد که دیگر نیازی به استفاده از دیوار نیست و می توان بر روی همان فرورفتگی کمد دیواری را ساخت.

در صورتی که قرار است از دیوار برای ایجاد کمد دیواری بهره ببرید باید اندازه و ارتفاع آن را مشخص نمایید  و از کف اتاق تا سقف را برای محدوده کمد دیواری مد نظر قرار دهید.

2- طراحی طرح کمد دیواری: مرحله طراحی یکی از مهم ترین مواردی به شمار می رود که باید آن را فرا بگیرید. این مرحله شامل قفسه هایی که داخل کمد ایجاد می شود و کشوهای آن می باشد. طرحی که قرار است اجرا شود را می توانید بر روی یک کاغذ بکشید.

3- مواد اولیه مرغوب و مناسب: از مسائل مهمی که در مطالب بالاتر هم ذکر شد و هنگام آموزش باید به آن دقت داشته باشید خرید مواد اولیه با کیفیت می باشد. کمد دیواری های ام دی اف و پی وی سی را می توان برای اتاق ها مورد استفاده قرار داد.

برش قطعه ها و ایجاد کشو و قفسه های آن: بعد از این که کار طراحی و اندازه گیری کمد دیواری به اتمام رسید و مواد اولیه مورد نیاز را خریداری کردید می توانید اندازه ها را بر روی چوبی که خریده اید پیاده کنید و تمامی آن ها را برش بزنید.

4- وصل کردن قطعات برش خورده: مرحله آخر کار، وصل قطعات برش خورده چوب ها به وسیله چسب و میخ می باشد. این قطعات را باید با دقت تمام بر روی هم قرار دهید تا بتوان لولاها و ریل های کمد دیواری را به راحتی به کار برد. بعد از اتمام کار می توانید برای کمد هایی که از چوب استفاده شده اند رنگ آمیزی را هم مد نظر داشته باشید.

امتیاز دهید: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵
در حال گرفتن اطلاعات...
سفارش کالا و خدمات دکوراسیون
نظرات کاربران روی این مقاله
نظر خود را ثبت کنید