بازسازی ساختمان اداری؛ این ۱۰ اصل مهم رو در نظر داشته باش

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۱۳ دقیقه تاریخ نگارش: ۱۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۵
تعداد رای‌دهندگان:
۰
۰

اگر میخواهید در خصوص بازسازی ساختمان اداری اطلاعات بیشتری کسب کنید و اصول بازسازی ساختمان اداری را بدانید، همراه ما باشید.

برای دستیابی به فضایی جدید، مدرن و شیک، انجام بازسازی مهم‌ترین اقدامی است که می‌توانید انجام دهید. سازه‌های اداری قدیمی معمولا این روزها کارایی مطلوبی ندارند و امکانات  موردنیاز افراد را دراختیارشان قرار نمی‌دهند. برای استفاده از حداکثر پتانسیل فضا، نیاز دارید تا روند بازسازی ساختمان اداری را بدانید و مطابق با اصول دست به کار شوید. بازسازی در سطوح مختلفی انجام می‌شود. گاهی بازسازی به شکل سطحی در ظواهر اعمال می‌شود و در بعضی مواقع در تاسیسات و ساختار کلی ساختمان اجرایی می‌گردد. بنابراین متناسب با نیاز کارفرما و جزییات دیگر، می‌توان حدود بازسازی ساختمان اداری را مشخص کرد.

اگر شما نیز علاقه‌مند هستید اطلاعاتی در خصوص بازسازی ساختمان اداری کسب کنید، تا پایان همراه ما باشید تا به‌روزترین اصول بازسازی ساختمان اداری را مرور کنیم.

 

مزایای بازسازی ساختمان اداری

بازسازی ساختمان اداری

قبل از پرداختن به هر جزییاتی، باید در خصوص مزایای بازسازی ساختمان اداری اطلاعات کسب کنید. در واقع مزیت هر اقدامی، انگیزه افراد را برای دست به کار شدن بیشتر می‌کند. بازسازی ساختمان اداری موجب می‌شود تا بتوانید نسبت به بهبود فضای کاری و ارتقاء بهره ‌وری کارکنان اقدام کنید. زمانی که فضای اداری به روز رسانی می‌شود، مزیت کاری آن برای تک تک افرادی که در آن فعالیت می‌کنند قابل لمس است. با طراحی داخلی به ‌روز و مدرن، می‌توانید فضای دلپذیر و جذاب‌تری ایجاد کنید. طراحی‌های امروزی تلاش می‌کند تا متناسب با نیاز کارمندان یک فضا تغییر کند. کاهش حجم خستگی کاری، بهبود تمرکز کارکنان، ایجاد فضای استراحت و خلاقیت همگی کمک می‌کند تا یک محیط بی‌نظیر را تجربه کنند. هرچه کارکنان یک مجموعه آرامش خاطر بیشتری در فضای کار داشته باشند، کیفیت عملکردشان نیز بیشتر است. ایجاد امکانات جدید در فضا، می‌تواند ارتقاء شرایط را رقم بزند و انگیزه کاری را بیشتر و بیشتر کند.

علاوه بر این مزایا، بازسازی ساختمان اداری می‌تواند باعث کاهش هزینه‌های انرژی و نگهداری از آن شود. زمانی که انرژی در یک فضا کمتر دچار هدر رفت شود، قطعا مزایای متعددی برای صاحبین آن ایجاد می‌کند. با استفاده از مصالح و تجهیزات مدرن، عایق بندی صدا و گرما به خوبی اعمال می‌شود و یک طراحی پایدار رقم می‌خورد. شما می‌توانید با کمک بازسازی ساختمان اداری، حریم شخصی فضاهای مختلف اداری را مشخص کنید و بدون هرگونه آسیب، یک تجربه خوب ایجاد کنید. با این تغییرات قطعا بهره وری فضاهای مختلف بهبود پیدا می‌کند و کارکنان و مدیران با کیفیت بیشتری می‌توانند فضای کاری را تجربه کنند.

 

 

چه زمانی باید برای بازسازی ساختمان اداری اقدام کنید؟

بازسازی ساختمان اداری

اقدام برای بازسازی ساختمان اداری می‌تواند تصمیمی پیچیده و زمان‌بر باشد. برای یک بازسازی ساده در ساختمان اداری، مبالغ مشخصی را باید هزینه کنید. هرچند به عقیده بسیاری از افراد صرف هزینه برای بازسازی ساختمان اداری یک نوع سرمایه گذاری است، اما به هرحال توجه به اصول در این زمینه اهمیت بالایی دارد و نقشی تعیین کننده برای‌تان خواهد داشت.در این بخش به جزییاتی اشاره می‌کنیم که تعیین می‌کند چه زمانی باید برای بازسازی ساختمان اداری اقدام کنید.

  • فرسودگی سازه: یکی از علائمی که به شما نشان می‌دهد باید برای بازسازی ساختمان اداری اقدام کنید، فرسودگی سازه است. اگر ساختمان اداری شما قدیمی شده باشد و دیوارهایی پر از ترک، خرابی، رطوبت، کهنگی در آن دیده شود یا کف به دلیل ترکیدگی لوله دچار آسیب شده باشد و تاسیسات روشنایی، آسانسور و گرمایش یا سرمایش آن دچار مشکل شده باشند، نیاز دارید تا نسبت به برطرف کردن مشکلات اقدام کنید و بازسازی را اصولی آغاز کنید.
  • کاهش مصرف انرژی: با افزایش هزینه‌های روتین در یک سازمان یا شرکت، نیاز به بهینه سازی انرژی احساس می‌شود. در این خصوص باید به ‌منظور بهبود بهره‌وری انرژی، نسبت به بازسازی اصولی اقدام کنید. بازسازی کمک می‌کند تا از متریال‌های جدید استفاده کنید و عایق بندی اصولی را در فضای اداری رقم بزنید. به این ترتیب میزان مصرف انرژی کاهش می‌یابد و طراحی پایدار در یک فضا اعمال می‌گردد. با انجام چنین کاری، هزینه های جانبی شما کمتر و کمتر خواهد شد.
  • بهبود فضای کاری: یک محیط کاری مناسب؛ باید متناسب با نیاز کارکنان و مدیران طراحی شود. شما زمانی نیاز به بازسازی یک محیط اداری دارید که این فضا نیاز کارمندان و مدیران را برآورده نکند. در چنین شرایطی باید بازسازی ساختمان اداری را برای بهینه سازی تاسیسات و دکوراسیون داخلی آن در اولویت قرار دهید. به این ترتیب شانس زیادی دارید تا جزییات فضای مدنظرتان را زیباتر رقم بزنید.
  • تغییرات در روند کسب و کار: هر کسب و کار نیازهای خاص خودش را دارد و فضای کاری متناسب با همین نیازها طراحی و اجرا می‌شود. زمانی که نیازهای کسب و کار تغییر کند، نیاز به جداسازی فضاها یا تفکیک خاصی وجود داشته باشد، ناچار هستید تا به وسیله بازسازی ساختمان اداری، نیازهای جدیدی را در فضا اعمال کنید. به این ترتیب می‌توان گفت زمانی احساس نیاز به بازسازی وجود دارد که شرایط کسب و کار نیز دچار تغییر شده باشد.
  • ارزش افزوده ملک: بازسازی ساختمان اداری می‌تواند باعث ارزش افزوده در ملک شود. زمانی که صاحب ملک قصد اجاره یا فروش آن را داشته باشد، قطعا بازسازی و ایجاد یک ظاهر مطلوب می‌تواند بر روی قیمت نهایی تاثیر ویژه‌ای داشته باشد. شما به راحتی می‌توانید با همین روند میزان اجاره یا قیمت تعیین شده برای ساختمان اداری را افزایش دهید. این کار ضمن افزایش قیمت، در انگیزه خریداران نیز دخیل است و می‌تواند شانس فروش را اجاره را افزایش دهد.
  • اعمال استانداردهای جدید: در بعضی مواقع، اعمال قوانین و استانداردهای جدید موجب می‌شود تا نیاز به بازسازی یک ساختمان بیش از پیش احساس شود. سرپرستان کسب و کار یا صاحبین یک سازه، آن را متناسب با شرایط و استانداردهای حال حاضر می‌سازند. با گذشت زمان استانداردها تغییر می‌کند و نیاز است تا فضاهای مختلف و دکوراسیون یک ساختمان اداری به‌روزرسانی شود.

 

اصول بازسازی ساختمان اداری

بازسازی ساختمان اداری

دانستن اصول بازسازی ساختمان اداری کمک می کند تا بتوانید حساب شده اقدام کنید. بازسازی ساختمان‌های اداری یک فرآیند پیچیده است که برای انجام آن باید از متخصصین کمک گرفت. شما نیاز دارید تا برای اولین اقدام دقیق و اصولی برنامه ریزی کنید. اصول بازسازی ساختمان اداری وابسته به مراحلی است که رعایت گام به گام آن می‌تواند در اجرای بی‌نقص یک بازسازی خوب دخیل باشد.

 

 ۱. نیازسنجی در تمام سطوح

زمانی که قصد دارید برای بازسازی ساختمان اداری اقدام کنید، قطعا لازم دارید تا نسبت به بررسی نیازهای واقعی افراد استفاده کننده از آن اطلاعات بیشتری کسب کنید. معمولا پیش از آغاز بازسازی، یک جلسه با افراد مختلف تشکیل می‌شود تا بتوانید نیازهای واقعی هر کدام را درک کنید. نیاز به وجود فضاهای گوناگون کاری و تطابق آن با پتانسیل بازسازی کمک می‌کند تا بتوانید نتیجه‌ای مطلوب از بازسازی رقم بزنید. شما با این کار می‌توانید روند مشخصی برای بازسازی تعیین کنید.

 

 ۲. ایده پردازی و طراحی جدید

بازسازی ساختمان اداری

برای بازسازی ساختمان اداری باید امکان ایده پردازی فراهم شود. در یک جلسه هوشمندانه با حضور متخصصین و صاحبنظرات مرتبط با ساختمان اداری، می‌توان یک ایده پردازی اصولی را اجرایی کرد. در این روند می‌توانید خیلی راحت برای طراحی فضای جدید اقدام کنید. متخصصین و طراحان، برای ایده پردازی و طراحی جدید متناسب با نیازهای ذکر شده در مرحله ابتدایی اقدام می‌کنند. برای این روند باید حتما شرایط فیزیکی سازه، نورگیرها و... را مدنظر داشته باشید تا یک بازسازی اصولی ترتیب دهید.

 

 ۳. تعیین سبک بازسازی ساختمان اداری

جالب است بدانید که در ساختمان‌های اداری نیز سبک طراحی اهمیت زیادی دارد. زمانی که قصد دارید برای بازسازی یک فضای این‌چنینی اقدام کنید، شانس تعیین سبک مجدد را دارید. سبک دکوراسیون اداری اغلب به سمت طراحی‌های مدرن و مینیمال حرکت کرده است تا امکان ساده سازی و افزایش کاربری در هر فضایی فراهم باشد. استفاده از رنگ‌های ملایم، طرح‌های ساده و خطوط مناسب، کمک می‌کند تا بتوانید یک بازسازی خوب را رقم بزنید.

 

 ۴. بازسازی تأسیسات و ایمنی سازه

بازسازی ساختمان اداری

اگر علاقه‌مند به یک بازسازی عمیق باشید، می‌توانید بازسازی ساختمان اداری را همراه با بازسازی سیستم تاسیسات، تهویه، ایمنی و برق ساختمان انجام دهید. این سبک بازسازی هزینه های زیادی ایجاد می‌کند اما می‌تواند هزینه های نگهداری و تعمیر را در آینه کاهش دهد. به این ترتیب اگر تاسیسات و ایمنی در ساختمان اداری مدنظرتان کیفیت مطلوبی ندارد، حتما این بخش را در اولویت قرار دهید. حفظ ایمنی و اقداماتی مثل نصب سیستم‌های اعلام حریق و اطفاء حریق یا نصب دوربین‌های امنیتی و سیستم‌های هوشمند می‌تواند ارزش ساختمان اداری را ارتقا دهد.

 

 ۵. بهبود عایق بندی و کاهش مصرف انرژی

یکی از جالب‌ترین موضوعاتی که باید به آن بپردازید، بهبود عایق بندی و کاهش مصرف انرژی در ساختمان اداری است. شما می‌توانید با کمک درب‌ و پنجره دوجداره به خوبی این اهداف را سازمان دهی کنید و خیلی راحت فضا را برای استفاده بهینه از انرژی آماده کنید. بهبود نورپردازی نیز ایده خوبی است تا بتوانید مصرف انرژی را کاهش دهید.

 

6. هوشمند سازی و بهبود تکنولوژی

بازسازی ساختمان اداری

بازسازی ساختمان اداری می‌تواند فرصتی عالی برای‌تان ایجاد کند تا از تکنولوژی‌های جدید استفاده کنید. این روزها هوشمند سازی فضاهای اداری و تجاری بیش از قبل مورد توجه قرار گرفته است.  استفاده از چنین امکاناتی کمک می‌کند تا بتوانید با خیال آسوده یک فضای بی‌نظیر را تجربه کنید و از آن لذت ببرید.

 

7. برندسازی در دکوراسیون داخلی

در طراحی داخلی ساختمان اداری، باید حتما به هویت برند بپردازید. این سبک اجرا می‌تواند بسیار حرفه‌ای و تخصصی انجام شود و جایگاه برند را در ذهن کارمندان و مراجعه کنندگان و مشتریان ارتقا دهد. شما به راحتی می‌توانید از این طریق فضایی صمیمی، جذاب و کاربردی ایجاد کنید. انتخاب رنگ‌های سازمانی و اعمال آن در نواحی مختلف در طراحی و نصب لوگوی شرکت با ایجاد توازن رنگی و هارمونی در انتخاب لوازم و اکسسوری های محیط، کمک می‌کند تا یک نماد جذاب از هویت برند در دکوراسیون داخلی اجرا کنید.

 

 ۹. رعایت مقررات و مجوزهای لازم برای بازسازی

بازسازی ساختمان اداری

شما برای بازسازی هر فضایی نیاز به مجوز دارید. در بازسازی ساختمان‌های اداری نیز دریافت مجوز از سازمان‌های مربوطه و شهرداری بسیار ضروری است. بسته به لوکیشن فیزیکی ملک مدنظرتان ضوابط خاصی برای حمل و انتقال نخاله های ساختمانی باید رعایت کنید. پایبندی به این مقررات کمک می‌کند تا بتوانید یک اقدام اصولی و هوشمندانه را رقم بزنید. یادتان باشد که بی‌توجهی در این بخش ماجرا می‌تواند زمینه‌های بروز مشکل و جریمه را فراهم کند.

 

 ۱۰. مدیریت زمان و بودجه در بازسازی ساختمان اداری

در یک پروژه بازسازی ساختمان اداری شما تعهدات مشخصی نسبت به کارفرما دارا هستید. پایبندی به این مقررات متناسب با قرارداد نوشته شده بسیار ضروری است. در واقع یکی از مهم‌ترین اصول در بازسازی ساختمان اداری، مدیریت زمان و هزینه است. شما باید با کمک بودجه بندی و برنامه ریزی دقیق، به بهترین شکل ممکن برای اجرای مقررات برنامه ریزی کنید.

حتما بخوانید: طراحی فضای استراحت و اتاق بازی در دکوراسیون اداری

ایده های بازسازی ساختمان اداری

بازسازی ساختمان اداری

ایده بازسازی ساختمان اداری با دیوارپوش شیک طوسی و مشکی کاملا مناسب برای فضای کاری هنری که با تم سفید و طوسی دیزاین شده است.

 

بازسازی ساختمان اداری

ایده بازسازی ساختمان اداری با فضاسازی رنگارنگ و جذاب در محیط کاری که دارای سقف بلند و ستون های سفید رنگ است که همگی با کفپوش های روشن انعکاس نور در فضا را فراهم میکنند.

 

بازسازی ساختمان اداری

بازسازی ساختمان اداری با اعمال فضای آزاد در محیط کاری و جداسازی آن به وسیله میز و صندلی های متنوع همراه با نورپردازی طبیعی و مصنوعی در سقف بلند با سبک صنعتی

 

بازسازی ساختمان اداری

بازسازی ساختمان اداری با استفاده از دیوارهای باز آبی و نقره ای ترکیب شده با دکوراسیون داخلی سفید و رنگ تیره که با دارا بودن سقف نورانی بهترین تامین کننده نور در فضا شده است.

کلام آخر

اگر شما هم کاندید بازسازی ساختمان اداری هستید و قصد دارید براساس اصول مشخصی دست به بازسازی ساختمان اداری بزنید، لازم است جزییاتی که در بالا به آن اشاره شد را مطالعه کنید. به این ترتیب می‌توانید هوشمندانه‌تر برای این کار اقدام کنید.

ایده شما برای بازسازی ساختمان اداری چیست؟ نظرتان را بنویسید.
برچسب ها:
اداری
امتیاز دهید: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵
در حال گرفتن اطلاعات...
سفارش کالا و خدمات دکوراسیون
نظرات کاربران روی این مقاله