کفپوش لمینت و هر آنچه قبل از خرید و نصب باید بدانید

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۸ دقیقه تاریخ نگارش: ۲۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۱
تعداد رای‌دهندگان:
۰
۰
دسته ها:

کاربرد کفپوش لمینت، انواع کفپوش لمینت، مزایای استفاده از کفپوش لمینت، معایب کفپوش لمینت، ایده های استفاده از لمینت در دکوراسیون منزل

روش‌های مختلفی برای کفپوش کردن منازل، ادارات، سالن همایش، سینما، مراکز خرید و ... وجود دارد. یکی از این روش‌ها که اتفاقا با استقبال گسترده‌ای رو به رو شده است لمینت است. کفپوش لمینت ظاهر زیبایی داشته که از نظر شکل متنوع است. در این بخش از سایت بساز و بچین به معرفی کامل کفپوش لمینت شامل ویژگی‌ها، مزایا و معایب و کاربردهای آن در دکوراسیون منزل خواهیم پرداخت.

 

کفپوش لمینت

کفپوش لمینت از جنس اچ دی اف

کفپوش لمینت از جنس HDF است که تخته فیبری با چگالی بالا بوده و به عنوان یک محصول چوبی اصلاح شده مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ در واقع مانند پارکت مستقیما از چوب درختان ساخته نمی‌شوند. لمینت‌ها از طریق وصل شدن صفحات به یکدیگر به عنوان کفپوش مورد استفاده قرار می‌گیرند که در برابر آسیب و لکه‌ها مقاوم هستند. لمینت‌ها حاصل اتصال چند لایه از مواد مختلف روی یک صفحه بوده که عبارتند از:

  • لایه محافظ (لایه پوشش نهایی)
  • لایه طرح‌دار
  • لایه هسته اصلی لمینت
  • لایه زیرین

لایه محافظ شفاف بوده و از رزین ملامین (ملامینه) و اکسید آلومینیوم تولید شده است که در برابر ضربه و خط و خش ناشی از پایه میز و مبل، پاشنه کفش و ... مقاوم است و مانع از نفوذ آب به درون محصول می‌شود. لایه طرح دار، دومین لایه در کفپوش لمینت بوده که می‌توان آن را در طرح‌های متنوع تولید کرد و ساخت. هسته اصلی لمینت متشکل از خرده چوب‌های HDF،HPL  و HPL بوده که ضخیم‌ترین لایه به شمار می‌رود. از سویی دیگر لایه هسته اصلی به طرز شگفت‌انگیزی وزن وارد شده را کاهش می‌دهد.

لایه آخر، لایه زیرین بوده که که از ترکیبات ملامین ساخته شده است. چنین لایه‌ای ناهمواری‌های سطح زمین را پوشش داده و منجر به استحکام و محافظت از هسته اصلی می‌شود. در بعضی از لمینت‌ها لایه پنجم زیر لایه زیرین قرار گرفته که کاهنده صدا و نویز گیر است. لایه‌های مختلف در یکدیگر فشرده شده‌اند تا نمونه‌ای ایده‌آل برای پوشاندن سطح زمین به وجود آورند.

 

کاربرد کفپوش لمینت

تزئین خانه با کفپوش لمینت

فرو رفتن قطعات لمینت در یکدیگر

کفپوش از جنس لمینت به دلیل زیبایی، کیفیت و دوام قابل نصب در محیط‌های مختلف نظیر کافی شاپ، رستوران‌ها، آموزشگاه، مدارس، شرکت‌ها، نمایشگاه‌ها، بوتیک و ... است. استفاده از کفپوش لمینت در دکوراسیون داخلی منزل در چند سال اخیر بسیار مورد پسند واقع شده است که از آن در اتاق نشیمن، سالن پذیرایی، اتاق خواب، آشپزخانه، راهرو، اتاق ناهارخوری و ... استفاده می‌شود که طرح بسیار شیک امروزی و مدرن دارد.

در ادامه تعدادی از تصاویر جذاب استفاده از کفپوش لمینت در دکوراسیون داخلی منزل خواهید دید که چگونه به زیبایی تمام فضاهای مختلف خانه را آراسته‌اند و به آن جان داده‌اند:

استفاده از کفپوش لمینت در اتاق خواب

استفاده از کفپوش لمینت در سالن منزل

 

بخوانید: انتخاب بهترین کفپوش پاسیو برای خانه شما!

 

انواع کفپوش لمینت

کفپوش لمینت قهوه ای روشن

کفپوش‌های موجود در بازار از جنبه‌های مختلف با یکدیگر تفاوت‌هایی دارند که در ادامه انواع آن‌ها معرفی شده‌اند:

 

انواع کفپوش لمینت از نظر استاندارد

کفپوش لمینت و دکوراسیون منزل

در هر مکانی میزان رفت و آمد با مکان دیگر متفاوت است. به طور مثال در پاساژ پنج طبقه که در آن انواع و اقسام مغازه‌ها وجود دارند رفت و آمد بیشتر از پاساژی است که دو طبقه بوده و تنها نیمی از مغازه‌های آن فعالیت دارند؛ در نتیجه کفپوش لمینت مورد استفاده با یکدیگر متفاوت است. مصارف خانگی (Domestic) با کلاس AC از یک تا سه نشان داده می‌شود که به ترتیب از محدود تا زیاد است.

مصارف اداری و تجاری (Commercial)با کلاس‌های AC3، AC4 و AC5 نشان داده می‌شود که بر روی جعبه محصولات قابل مشاهده است که به طور کلی خلاصه استفاده از آن چنین است:

  • کلاس AC1 : اتاق خواب یا رختکن
  • کلاس AC2 : اتاق نشیمن یا ناهارخوری
  • کلاس AC3 : فضای مسکونی با تردد زیاد و اماکن تجاری با تردد کم مانند اتاق هتل و یا دفتر مدیر
  • کلاس AC4 : فروشگاه‌های کوچک، دفاتر کار و رستوران‌ها
  • کلاس AC5 : مجتمع‌های فروشگاهی و ساختمان‌های دولتی

کفپوش لمینت (Laminate Flooring) از نظر استاندارد به دو دسته تقسیم می‌شود:

  • استانداردهای مشخصات ظاهری: کنترل ابعادی، میزان خطای مجاز و تغییرات ابعادی و همچنین میزان نقص‌های جزئی ظاهری در این بخش از استاندارد مورد بررسی قرار می‌گیرند.
  • استانداردهای مشخصات و ویژگی‌های فنی و عملکردی: بررسی لایه‌های مختلف و میزان مقاومت در برابر عوامل مختلف نظیر ضربه، سوختگی ناشی از سیگار، پایه مبلمان، خش پذیری، صندلی چرخدار و ... بر عهده این بخش از استاندارد است.

 

انواع کفپوش لمینت از نظر سطح

کفپوش لمینت از نمای نزدیک

  • صاف (Smooth): سطح رویی کفپوش لمینت در حالت Smooth کاملا صاف بوده که هیچ برجستگی و فرورفتگی در آن وجود ندارد.
  • برجسته (Embossed): سطح رویی کفپوش ناصاف بوده که میزان ناصافی این نوع کفپوش کم، متوسط یا زیاد است در نتیجه چنین کفپوشی به الوار واقعی نزدیک‌تر است.
  • نقش برجسته (Embossed in Registration): در ساخت کفپوش لمینت با نقوش برجسته از قالب های مخصوصی برای پرس کردن استفاده شده تا برجستگی و فرورفتگی‌های موجود بر سطح رویی منطبق بر گره‌های طرح چوب باشد.
  • شبه دست تراش (Hand scraped): سطح رویی کفپوش لمینت شبه دست تراش چنان برجسته ساخته می‌شوند که به نظر می‌رسد الوار درخت توسط دست تراشیده شده‌اند. کفپوش‌های شبه دست تراش سطوح بسیار ناصاف داشته که حس آنتیک بودن را به بیننده القا می‌کنند.

 

انواع کفپوش لمینت از نظر براق بودن

کفپوش لمینت براق

کفپوش لمینت از نظر براقیت چندین مدل هستند که برحسب نیاز و سلیقه می‌توان نوع مناسب آن را استفاده کرد، از جمله:

  • مات
  • نیمه براق
  • براق (گلاسه)
  • فوق براق

 

انواع کفپوش لمینت از نظر ابعاد

زیبایی کفپوش لمینت

کفپوش لمینت به شکل مستطیل بوده اما از نظر ابعاد با لمینت دیگر متفاوت است. انواع کفپوش لمینت از نظر ابعاد عموما 120 در 20 سانتی‌متر هستند اما ممکن است سازنده با توجه به ابعاد صفحه HDF و نوع ماشین آلات کارخانه اندازه متفاوت‌تری را تولید کند. بیشتر کفپوش لمینت‌های موجود در بازار 8 میلی‌متر ضخامت دارند که آنان را در ضخامت‌های کمتر و بیشتر هم می‌توان یافت.

 

بخوانید: تفاوت کفپوش لمینت و پارکت چیست؟

 

مزایای استفاده از کفپوش لمینت

دکوراسیون جذاب با کفپوش لمینت

زیبایی بی نظیر کفپوش لمینت

استفاده از کفپوش لمینت این روزها بسیار گسترده شده است. کفپوش‌هایی که از جنس لمنیت هستند مزایایی دارند، از جمله:

  • کفپوش لمینت بسیار مستحکم و با دوام است که سطحی ضد خراش و با ماندگاری طولانی مدت دارد.
  • کفپوش‌های لمینت به آسانی در یکدیگر فرو رفته و به سرعت نصب می‌شوند.
  • قیمت لمینت نسبت به سایر کفپوش‌های موجود در بازار مانند سنگ کمتر است و در رنج متنوعی از قیمت‌ها عرضه می‌شود.
  • کفپوش لمینت را می‌توان روی هر نوع زیرساز خشک، تمیز و تراز مانند بتن، چوب، وینیل یا سرامیک نصب کرد.
  • کفپوش لمینت در طیف وسیعی از مدل‌ها و انواع طرح‌های متنوعی چوب، سنگ و سرامیک عرضه می‌شود.
  • بیشتر کف‌پوش‌های لمینت ضمانت‌نامه و گارانتی دارند.
  • نظافت و مراقبت از لمینت‌ها آسان است.
  • لمینت‌ها آلرژی‌زا نیستند.

 

معایب استفاده از کفپوش لمینت

کفپوش لمینت

کفپوش لمینت علی‌رغم مزایای بسیار زیادی که دارد قابل کاربرد در هر محیطی نیست. به عنوان مثال نمی‌توان از کفپوش لمینت در حمام استفاده کرد زیرا میزان آبی که به سطح آن برخورد می‌کند بیش از حد زیاد بوده و در انتها باعث پف کردگی و خرابی می‌شود. به طور کل بزرگ‌ترین عیب کفپوش لمینت این است که در مکان‌هایی از منزل مانند حمام، سرویس بهداشتی، بالکن و ... نباید نصب شوند.

 

بخوانید5نکته انتخاب بهترین کفپوش برای اتاق خواب

 

کلام آخر

کفپوش لمینت یکی از متریال‌های مدرن در روکش کردن زمین است که در دکوراسیون و طراحی داخلی به آن توجه می‌شود زیرا ظاهری شیک و امروزی به وجود می‌آورد. کفپوش‌های لمینت نسبت به سایر کفپوش‌ها شناخته‌تر شده و محبوب‌تر هستند که در طیف گسترده‌ای از طرح، رنگ و شکل موجود هستند.

 

برچسب ها:
کفپوش لمینت
امتیاز دهید: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵
در حال گرفتن اطلاعات...
سفارش کالا و خدمات دکوراسیون
نظرات کاربران روی این مقاله