با تجهیزات نورپردازی نمای ساختمان، زیبایی بنای خود را دوچندان کنید

زمان مورد نیاز برای مطالعه: ۷ دقیقه تاریخ نگارش: ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۶
تعداد رای‌دهندگان:
۰
۰

---

امروزه با توجه به تغییرات و تحولات ایجاد شده در دنیای معماری و تکنولوژی، چراغ های نورپردازی نمای ساختمان، بسیار پرکاربرد شده و طرفداران و علاقه مندان بسیار زیادی را به خود جذب کرده اند. همانطور که می دانید، نورپردازی یکی از موارد تاثیر گذار بر زیبایی و عظمت بیشتر نما بوده و تاثیر مستقیمی در جذابیت یا عدم جذابیت نمای ساختمان دارد.

رعایت اصول و قواعد استفاده از چراغ های نمای ساختمان، انتخاب رنگ نور چراغ نما، مخفی بودن منبع نور، انتخاب نوع چراغ نما و مصرف انرژی چراغ نما از جمله موارد پر اهمیت در تجهیزات نورپردازی نمای ساختمان هستند.

تجهیزات نورپردازی نمای ساختمان

بهترین تجهیزات نورپردازی نمای ساختمان

در حال حاضر اکثر افراد برای نورپردازی ساختمان و نمای آن اهمیت زیادی قائل هستند. زیبایی و جذابیت نمای خروجی و دکوراسیون داخلی یک بنا، از اهمیت بسیاری برخوردار است. در ادامه بیشتر با محصولات روشنایی مدرن برای نمای ساختمان، آشنا می شویم.

ریسه ال ای دی

ریسه ال ای دی در انواع مختلفی طراحی و به بازار عرضه می شود که می توان از آن برای نورپردازی قسمت های مختلف ساختمان استفاده نمود. به طور معمول از انواع ریسه های LED نئوم و شلنگی می توان به منظور طراحی مدرن نورپردازی ساختمان استفاده کرد.

ریسه های ال ای دی در این روزها به عنوان یکی از تجهیزات پرکاربرد حتی در نورپردازی محوطه در نظر گرفته می شود و می تواند زیبایی خاصی به حیاط خانه های ویلایی ببخشد. به عنوان مثال با کمک این محصولات، امکان نورپردازی بر روی دیوارها و حتی درختان نیز وجود دارد.

جت لایت

از جمله تجهیزاتی که قادر است نور را با قدرت بسیار بالا و تا فواصل نسبتا طولانی ساطع کند، می توان به جت لایت اشاره کرد. جت لایت یکی از تجهیزات نورپردازی نمای ساختمان است که قادر است نور را در یک خط مشخص هدایت کند.

با توجه به قدرت پرتاب نور جت لایت تا فواصل حتی بیش از 20 متر، یکی از بهترین گزینه های در دسترس به منظور نورپردازی ساختمان تجاری و به خصوص بناهای دارای طبقات زیاد است.

پروژکتور

پروکتورها از جمله محصولات روشنایی هستند که برخلاف نمونه های قبلی، می توانند نور را با وسعت و حجم بالایی انتشار دهند. در حقیقت این محصول، نور را به صورت متمرکز ساطع نمی کند و از این رو، روشنایی بیشتری فراهم خواهد کرد. پروژکتورها در انواع رنگ ها مورد استفاده قرار می گیرند.

بهترین تجهیزات نورپردازی نمای ساختمان

وال واشر

وال واشر از دیگر تجهیزات نورپردازی نمای ساختمان است که برای نورپردازی نمای بیرونی ساختمان کارآمد هستند. این تجهیزات تقریبا عملکرد مشابه جت لایت دارد، با این تفاوت که قدرت پرتاب نور آن ها خیلی کمتر است.

طراح می تواند به کمک چنین تجهیزاتی، علاوه بر نورپردازی عمودی، به صورت افقی نیز این کار را انجام دهد. به همین دلیل امکان طراحی نمای بیرونی جذاب و زیبا با کمک انواع وال واشر فراهم می شود.

چراغ های حیاطی

چراغ حیاطی در انواع مختلف ایستاده، سردری، سرستونی، آویز سقفی، دیواری و در انواع مدل ها و طرح های مختلف تولید می شوند. در حال حاضر از انواع چراغ دیواری حیاطی برای نورپردازی نمای ساختمان نیز استفاده می شود. البته از چراغ های سقفی نیز می توان برای نورپردازی تراس ساختمان ها استفاده کرد.

نکات حائز اهمیت در نورپردازی نمای ساختمان

برای دستیابی به یک نورپردازی اصولی، زیبا و مقرون به صرفه برای نمای ساختمان، باید به چند نکته کلیدی در طراحی و اجرای نورپردازی توجه کنید. از جمله مهم ترین این نکات عبارتند از:

  • هزینه نورپردازی: بررسی هزینه ها و انتخاب راهکارهای مقرون به صرفه
  • جنس و رنگ مصالح: انتخاب نور مناسب بر اساس جنس و رنگ مصالح به کار رفته در نما
  • انتخاب برند چراغ ها: استفاده از برند های معتبر و با کیفیت
  • زاویه ها و ویژگی های هندسی نما: توجه به زوایا و جزئیات معماری نما برای برجسته کردن آن ها
  • ساده نگهداشتن نورپردازی: پرهیز از شلوغی و استفاده زیاد از چراغ ها
  • رنگ، شدت و جهت تابش نور: انتخاب رنگ، شدت و جهت مناسب برای تابش نور
  • هدف نورپردازی: تعیین هدف از نورپردازی که آیا صرفا زیبا سازی نما مورد توجه است یا المان های خاص؟
  • کاربری ساختمان: با توجه به نوع کاربری ساختمان در انتخاب نورپردازی، چراغ های مناسب را انتخاب کنید.
  • ارتفاع ساختمان: در نظر گرفتن ارتفاع ساختمان برای تعیین نوع و تعداد منابع نوری

مصرف انرژی چراغ های نورپردازی ساختمان

مصرف انرژی چراغ های نورپردازی

یکی از پارامترهای حائز اهمیت در انتخاب تجهیزات نورپردازی نمای ساختمان، مقدار مصرف انرژی چراغ نما می باشد. امروزه انواع چراغ نمای ساختمان با تکنولوژی LED تولید می شوند که با وجود مصرف بسیار کم انرژی، نور مناسبی منتشر می کنند. پروژکتور نما ال ای دی، وال واشر های ال ای دی، ریسه ال ای دی، جت لایت نمای ال ای دی و … از انواع آن هستند.

قیمت چراغ های نمای ساختمان

قیمت چراغ های مخصوص نمای ساختمان به عوامل مختلفی از قبیل برند و کشور سازنده، توان و کیفیت نور، جنس بدنه، استحکام چراغ نما و درجه حفاظت چراغ نما بستگی دارد. بهتر است علاوه بر در نظر گرفتن میزان بودجه موردنظر خود، به ویژگی ها و مشخصات فنی چراغ نما نیز توجه کنید؛ چرا که استفاده از تجهیزات نورپردازی نمای ساختمان ارزان ولی بی کیفیت از یک برند ناشناخته، نه تنها سبب صرفه جویی در هزینه ها نمی شود، بلکه بعد از گذشت مدتی کوتاه، مجبور به تعمیر و تعویض چراغ های نمای ساختمان خواهید شد.

قیمت چراغ های نمای ساختمان

چرا نورپردازی نمای ساختمان مهم است؟

طراحی و معماری ساختمان با کمک سنگ های مختلف می تواند یک نمای زیبا ایجاد کند. با این حال بهره گیری از تجهیزات نورپردازی اصولی، تمامی نواقصی که در نمای ساختمان وجود دارد را برطرف خواهد کرد. طراحی نورپردازی با ارائه نور به رنگ دلخواه شما، می تواند نمای ساختمان را بهتر از قبل نمایان سازد.

نورپردازی نمای ساختمان نه تنها بر زیبایی بنا تاثیر می گذارد؛ بلکه به امنیت و افزایش جذابیت محیط شهری نیز کمک می کند. پروژکتورها، جت لایت ها، وال واشرها و حتی نوارهای ریسه ال ای دی از انواع تجهیزات نورپردازی نمای ساختمان برای طراحی نورپردازی کارآمد هستند.

به طور کلی هر نوع چراغ ضد آب و با درجه ip بیش از 65 اعم از دیواری، زمینی و دفنی برای نورپردازی نمای ساختمان قابل استفاده هستند.

برچسب ها:
نورپردازی
امتیاز دهید: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵
در حال گرفتن اطلاعات...
سفارش کالا و خدمات دکوراسیون
نظرات کاربران روی این مقاله